.:: Cacak Forum ::.
Tacno vreme

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Svi korisnici foruma duzni su:1. Da postuju misljenje ostalih clanova.2. Da ne vredjaju, prozivaju ili na bilo kakav nacin provociraju druge korisnike.3. Da se ne trude nabijati broj postova, jer vam to nece ama bas nigde pomoci.4. Da ne koristite CAPSLOCK.5. Da dobro razmisle pre otvaranja nove teme, jer moze slicna ili ista tema vec postojati.6. Da ne pisu poruke jednu za drugom. Ako gde pogresite ili zelite nesto dodati, koristite EDIT.7. Da ne spammuju forum.8. Da za chatanje koriste MSN, ICQ, PM, itd. Na forumu se diskutira ne chata!9. Da ne koriste vise od 2 nicka, za takav postupak javite se Administratoru .10. Da kad postavljaju neku novu temu napisu tacno sta im treba, zasto pisu...11. Strogo zabranjeno reklamiranje drugih foruma i servera bez ikakvog pitanja glavnog admina!Svaki korisnik ovog foruma odgovan je za sadrzaj svoje poruke koju objavi. Vlasnici sajta nisu odgovorni za sadrzaj poruka koje objave korisnici. Pozdrav od Neca !